Доступність посилання

ТОП новини

Верховна рада сьогодні не розглядатиме кадрових питань


Коаліція пояснює це неузгодженістю щодо деяких кандидатур та процедури їхнього призначення.

Коаліція пояснює це неузгодженістю щодо деяких кандидатур та процедури їхнього призначення.

Народний депутат від НУНС Юрій Костенко в інтерв’ю Радіо Свобода зазначив: «Я не думаю, що треба шукати якісь підкилимні ігри. Я думаю, що це обумовлено домовленостями, зафіксованими коаліційною угодою. Коаліція, у першочерговому плані, має розглянути пакет законопроектів, після чого й мав формуватися, власне кажучи, і сам уряд. Але в тих умовах, в яких працювала більшість, відступили від цього. А щодо інших кадрових призначень – вони будуть розглядатися».

Водночас, на думку регіонала Михайла Чечетова, коаліція навмисно затягує розгляд кадрових питань: «Як і минулого року, «помаранчева» команда не може поділити стільці у виконавчій владі. Не розберуться, хто і на якій посаді має бути. І друга причина - це те, що практично усі мільярдери й мільйонери «помаранчевих» роз’їхалися, хто - на Кріт, хто в Альпи на лижах кататися, і людей нема. Тому ми поставили питання принципово – по усім кадровим призначенням голосування має бути індивідуальним, підняттям руки. Щоб ніхто за іншого кнопку не натискав».

Раніше на сьогоднішньому засіданні парламенту планувалося затвердити нових голів Фонду держмайна, Антимонопольного комітету, Держкомтелерадіо та віце-прем’єра з питань паливно-енергетичного комплексу.
XS
SM
MD
LG