Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко висловила вдячнiсть керiвництву та колективу «Ощадбанку» за ефективну роботу з виплати компенсацій за вкладами в колишній Ощадбанк СРСР


Прем’єр-міністр також висловила упевненість в тому, що уряд i «Ощадбанк» успiшно завершать повну виплату людям знецiнених заощаджень впродовж двох рокiв.

Про це повідомила прес-служба уряду.

«Я персонально висловлюю подяку керiвниковi, а також усiм тридцяти восьми тисячам працiвникам «Ощадбанку» України за їх самовiдданiсть, вiдповiдальнiсть та оперативнiсть у роботi», – наголосила Прем’єр-міністр України.

«Ми разом з вами за два тижнi зробили бiльш нiж вся влада за попереднiх 17 рокiв. Адже саме сьогоднi люди побачили, що повернення заощаджень – це не передвиборна обiцянка полiтикiв, а цiлком реальна справа. Ми сьогоднi разом із «Ощадбанком» робимо те, в що нiхто не вiрив i не хотiв вiрити. Ми не шукали причин, чому це зробити неможливо. Ми знайшли спосiб, як це можна виконати», – зазначила Юлія Тимошенко.

За повiдомленням прес-служби, Прем’єр-міністр також задоволена i тим, що всi проблеми якi виникали в процесi виплат людям у першi днi, усувалися достатньо швидко i ефективно. А черги у вiддiленнях пiд час перших виплат вона пов’язує з недовiрою людей до влади, що сформувалася ранiше.

«Так, були черги, але вони виникли тому, що 17 рокiв до нас нiхто нiчого не робив i нiкому нiчого не платив. Тому i черг не було пiд банком, тому що не було чого туди йти людям. Сьогоднi черги – це об''єктивна причина. Тому що люди поки що не довiряють владi i хочуть узяти свої грошi якнайшвидше», – зауважила Тимошенко.

Прем''єр-міністр при цьому спростовує заяви опонентiв про можливе збiльшення iнфляцiї у зв''язку з виплатами.

«Хотiлося б сказати декiлька слiв щодо критики на адресу уряду i керiвництва Ощадбанку, яка лунає з боку наших полiтичних опонентiв i окремих чиновникiв – то iнфляцiя їм увижається, то паралiч роботи банку, то ще якiсь жахи. Такою критикою нашi опоненти прикривають свою власну 17-рiчну нездатнiсть зробити користь для людей. Iнших причин для такого словоблуддя не iснує», – наголосила голова уряду.

Юлія Тимошенко також висловила упевненість в тому, що уряд i «Ощадбанк» успiшно завершать повну виплату людям знецiнених заощаджень впродовж двох рокiв, як i було заплановано.
XS
SM
MD
LG