Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко: перше робоче місце молодих фахівців має гарантувати закон


Таку думку керівник держави висловив під час зустрічі з міністром у справах сім’ї, молоді та спорту Юрієм Павленком.

Таку думку керівник держави висловив у вівторок під час зустрічі з міністром у справах сім’ї, молоді та спорту Юрієм Павленком.

Також у перебігу розмови йшлося про молодіжне житлове кредитування за рахунок держбюджету. Президент відзначив зменшення його обсягів упродовж 2004-2006 років. Віктор Ющенко підтримав пропозицію міністра щодо збільшення обсягів фінансування Державної програми забезпечення молоді житлом.

Кажучи про підтримку національного усиновлення та розвиток сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, Віктор Ющенко нагадав, що 2008 рік оголошений в Україні Роком підтримки національного усиновлення та інших форм сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

«Його проведення є вкрай важливим завданням, оскільки охорона дитинства в Україні є стратегічним загальнонаціональним пріоритетом. Особлива відповідальність у цій роботі покладається на Міністерство України у справах сім''ї, молоді та спорту», – зазначив Президент України.

Йшлося також про підготовку та проведення фіналу «Євро-2012» в частині відповідальності Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.
XS
SM
MD
LG