Доступність посилання

ТОП новини

Чи принесли Раїсі Богатирьовій переговори у Москві серйозні дивіденди? Які втрати українських банків від співробітників та грабіжників? Чи залежать успіхи людини від її ініціалів?


Ірина Біла Київ, 31 cічня 2008 (RadioSvoboda.Ua) – Чи принесли Раїсі Богатирьовій переговори у Москві серйозні дивіденди? Які втрати українських банків від співробітників та грабіжників? Чи залежать успіхи людини від її ініціалів? Про це пишуть сьогодні українські газети.

Протокольні зустрічі в Москві не принесли Раїсі Богатирьовій серйозних політичних дивідендів. Утім, як зазначає «Газета 24», експерти від початку не розраховували на значні результати від поїздки. Вони зазначали, що Богатирьова ніколи не брала участі в серйозних переговорах ні з Кремлем, ні з західними стратегічними партнерами. А російський політолог Станіслав Белковський вважає, що даний візит мав значення хіба що для внутрішньої політики і конкуренції між Ющенком та Тимошенко. Стаття називається «Хід недовірою».

У минулому році банки в Україні грабували 76 разів. За всю історію України – це рекорд. Загальна сума грабіжницького здобутку сягнула 5 мільйонів гривень. А ось банківські працівники (касири, інкасатори та охоронці) прикладались до сейфів набагато рідше – лише 9 разів. Зате їм вдалося винести вдвічі більше – близько 10 мільйонів гривень. Про це в статті «Касири не безпечніші, ніж грабіжники» розповідає «Газета 24».

Пересічні українці вже стоять однією ногою у Світовій організації торгівлі. Утім, як зазначає газета «Україна молода», не всі відчують на собі позитивні наслідки вступу України в СОТ. Тоді як через скасування різноманітних мит в Україні можуть суттєво подешевшати імпортні товари, такі як автомобілі, побутова та аудіо-, відеотехніка, українські виробники цієї конкуренції можуть і не витримати. Стаття називається «Вступимо до СОТ, куплю ще один телевізор».

Двадцять відсотків київських дітей віком від десяти до шістнадцяти років майже щодня перехиляють чарку і 37 відсотків курять цигарки. Про проблеми боротьби зі шкідливими звичками підлітків в матеріалі «Анонімне зізнання для татусів» розповідає газета «Голос України».

Американські дослідники з’ясували, що життєві успіхи людини пов’язані з її ініціалами. Виявляється, деякі ініціали не безпідставно можна називати нещасливими: їхні власники з великою ймовірністю приречені на провали у спорті і навчанні. Подробиці – в газеті «День» у статті «Як вас називають?»
XS
SM
MD
LG