Доступність посилання

ТОП новини

Два роки без вакцини. Чи зупинить Україна загрозу епідемій?


Два роки без вакцини. Чи зупинить Україна загрозу епідемій?
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:20:27 0:00

Два роки не було вакцин проти кору, дифтерії, кашлюка, паротиту, правця, сказу. А ще рік тому в Україні стався спалах поліомієліту, через який було проведено три раунди додаткової імунізації усіх дітей віком до 14 років. Необхідних 95% дітей провакцинувати не вдалося, проте сам спалах було оголошено, наймовірніше, завершеним.

Але чому протягом останніх двох років було нічим проводити безкоштовне обов’язкове щеплення дітей? До чого це призвело і до початку яких можливих епідемій слід готуватися? Про це у програмі «Ми Разом» – виконувач обов'язків міністра охорони здоров’я Віктор Шафранський, представник ЮНІСЕФ в Україні Катерина Булавінова, головний дитячий імунолог Києва Федір Лапій та батьки і лікарі з різних регіонів України.

Програма «Ми Разом» виходить у вівторок та четвер о 20:33 на сайті Радіо Свобода та на Радіо Ера.

Телевізійний ефір у вівторок та четвер о 18:30 на Еспресо.TV

  • Зображення 16x9

    Ірина Штогрін

    Редактор інформаційних програм Радіо Свобода з жовтня 2007 року. Редактор спецпроектів «Із архівів КДБ», «Сандармох», «Донецький аеропорт», «Українська Гельсінська група», «Голодомор», «Ті, хто знає» та інших. Ведуча та редактор телевізійного проекту «Ми разом». Автор ідеї та укладач документальної книги «АД 242». Автор ідеї, режисер та продюсер документального фільму «СІЧ». Працювала коментатором редакції культура Всесвітньої служби Радіо Україна Національної телерадіокомпанії, головним редактором служби новин радіостанції «Наше радіо», редактором проекту Міжнародної організації з міграції щодо протидії торгівлі людьми. Закінчила філософський факультет Ростовського університету. Пройшла бімедіальний курс з теле- та радіожурналістики Інтерньюз-Україна та кілька навчальних курсів «IREX ПроМедіа». 

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG