Доступність посилання

ТОП новини

Кириленко: в Авдіївці, Мар’їнці, Красногорівці «фактично немає вцілілих будинків»


Також, за словами голови ОВА, «дуже сильно пошкоджений» Бахмут
Також, за словами голови ОВА, «дуже сильно пошкоджений» Бахмут

Голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко заявив, що російські війська намагаються «стерти з лиця землі» міста на Донеччині.

«Лінія фронту фактично повністю і цілодобово під обстрілами. Бахмутський напрямок залишається одним із найнапруженіших на фронті, а місто Бахмут дуже сильно пошкоджено. Немає жодного фактично вцілілого будинку і в Авдіївці, Мар’їнці, Красногорівці... Так само Селидівська громада страждає», – сказав Кириленко в ефірі телемарафону ввечері 2 листопада.

За його словами, загарбники завдають ударів, використовуючи «всі види озброєння, важку артилерію, далекобійну артилерію, реактивні системи залпового вогню».

«А там, де не дістає по відносно віддалених містах, використовує ракети і зенітно-ракетні системи С-300, як було цього тижня в Краматорську. Ворог гатить скрізь, а його мета – стерти міста з лиця землі, тому що оборону наших військ ворог прорвати не може», – додав голова ОВА.

Раніше сьогодні про те, що найінтенсивніші бої нині тривають у Бахмуті й Соледарі на Донеччині, де українські військові відбивають за добу десятки російських атак, повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

XS
SM
MD
LG