Доступність посилання

ТОП новини

Курт Волкер увійшов до ради директорів транспортної компанії в Україні


Колишній представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер
Колишній представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер

Колишній представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер увійшов до Ради директорів компанії з оренди залізничних вагонів BGS Rail в якості незалежного члена. Про це 1 вересня повідомила група Avia Solutions, до складу якої входить BGS Rail. Ця компанія зареєстрована в Україні.

За очікуваннями Avia Solutions Group, Волкер своєю участю посилить присутність компанії на ринку.

«Присутність посла Волкера в компанії допоможе BGS Rail успішно розробляти та втілювати плани з розвитку, що збільшить обсяги прямих закордонних інвестицій та створить нові робочі місця на українському ринку», – йдеться в заяві групи.

Читайте також: «Продовження влади Путіна – це радше ознака слабкості, а не сили» – Курт Волкер

Пресреліз Avia Solutions також містить коментар Волкера, який вказує на можливість посилити українську економіку у своїй новій роботі.

«У співпраці з Avia Solutions Group в їхньому розвитку BGS Rail я бачу можливість посилити економіку України, розбудувати сервіс світового класу та створити робочі місця для українських громадян. Це суголосно глобальній стратегії Avia Solutions Group», – стверджує він.

Курт Волкер обіймав посаду спеціального представника Державного департаменту США з питань України у 2017-2019 роках. Він подав у відставку на тлі процесу імпічменту президента США Дональда Трампа, якого звинувачували в тиску на Україну.

XS
SM
MD
LG