Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко подякував волонтерам і ветеранам: ви зупинили агресора


Президент України Петро Порошенко на презентації нових озброєнь української армії, ілюстративне фото
Президент України Петро Порошенко на презентації нових озброєнь української армії, ілюстративне фото

Президент України Петро Порошенко подякував волонтерам і ветеранам за їхню роль у збереженні незалежності України в критичний період історії країни.

«Післязавтра країна відзначить 27 років незалежності. Цей хронометр, я вже колись говорив, міг зупинитися на позначці 23, якби не ви. У вашій особі від імені усієї країни дякую і вітаю зі святом захисників і гарантів нашої свободи та державної самостійності – триста сорок чотири тисячі учасників бойових дій на сході України! Ви зупинили агресора. Завдяки вам чобіт російських окупантів не оскверняє бруківку Києва та інших українських міст», – сказав Порошенко на міжнародному волонтерському і ветеранському форумі «Там де ми – там Україна».

«Якби в 2014 році ми мали такий ступінь бойової готовності, як сьогодні, – все було б тоді інакше. Ми не зазнали б таких втрат. Ми би не залишились без Криму. Взагалі Росія не пішла би на нас війною», – наголосив президент.

24 серпня Україна відзначить 27-му річницю незалежності. Цього дня президент України Петро Порошенко як головнокомандувач Збройних сил України прийматиме військовий парад. 23 серпня на Михайлівській площі в Києві Порошенко візьме участь у відкритті виставки сучасного озброєння та військової техніки ЗСУ та інших військових формувань.

XS
SM
MD
LG