Доступність посилання

ТОП новини

Співробітнику УДО повідомили про підозру в умисному вбивстві через смерть підлітка в Києві – ОГП


Працівники ДБР раніше відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі хлопця на станції фунікулера в Києві
Працівники ДБР раніше відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі хлопця на станції фунікулера в Києві

Військовослужбовцю Управління державної охорони повідомили про підозру через загибель підлітка у фунікулері Києва, повідомив Офіс генерального прокурора 8 квітня.

«За процесуального керівництва Київської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону військовослужбовцю Управління державної охорони України повідомлено про підозру в умисному вбивстві», – повідомило відомство.

Офіс додає, що підозрюваного затримали, наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування веде Державне бюро розслідувань.

Читайте також: Командирів із Кропивницького підозрюють у привласненні 9,7 млн грн: ДБР скерувало справу до суду

Працівники ДБР раніше відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі хлопця на станції фунікулера в Києві. У Бюро наголосили, що правоохоронець вже відсторонений від виконання своїх обовʼязків. Його командування надає сприяння у проведенні слідчих дій.

За даними слідства, 7 квітня на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони, та неповнолітнім. На верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка, той розбив головою скло і отримав поріз шиї. Від поранення хлопець помер на місці.

Форум

XS
SM
MD
LG