Доступність посилання

ТОП новини

Кошулинський вимагає оголосити перевибори на Прикарпатті


Руслан Кошулинський
Руслан Кошулинський

Кандидат у народні депутати по виборчому округу №87 (Івано-Франківська область) Руслан Кошулинський вимагає визнати результати виборів недійсними і оголосити перевибори, зважаючи на численні порушення і ситуацію, що склалася. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

З 29 на 30 березня близько опівночі голова окружної виборчої комісії покинув приміщення. Близько 2:00 30 березня до правоохоронців надійшло анонімне повідомлення про буцімто «замінування» будівлі ОВК, але жодної вибухівки не було виявлено.

Порожнє приміщення ОВК №87, Івано-Франківська область, 30 березня 2021 року
Порожнє приміщення ОВК №87, Івано-Франківська область, 30 березня 2021 року

30 березня голова ОВК і ще кілька членів комісії не прийшли на роботу. Відтак було припинено прийом протоколів із дільничних виборчих комісій із мокрими печатками. ЦВК внесла зміни до складу комісії, зокрема замінено голову ОВК і ще кількох членів.

На 21:00 30 березня ОВК у Надвірній не відновила роботу, нові члени комісії досі не прибули, повідомили Радіо Свобода у русі «Чесно» Івано-Франківщини.

28 березня у 87-му виборчому окрузі відбулося голосування на проміжних виборах у Верховну Раду. До трійки лідерів тут вийшли Василь Вірастюк від партії «Слуга народу», Руслан Кошулинський від ВО «Свобода» і Олександр Шевченко – «За майбутнє». ЦВК підрахував меншяк 68% протоколів дільничних комісій.

XS
SM
MD
LG