Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція заявляє, що перемогла на довиборах до Дніпропетровської міськради


За даними паралельного підрахунку голосів, у виборчому окрузі №21 на виборах депутатів Дніпропетровської міської ради цієї неділі переміг висуванець ВО «Батьківщина» Вадим Шебанов. Про це Радіо Свобода повідомили в місцевому штабі ВО «Батьківщина».

За інформацією штабу, відрив між Шебановим і кандидатом-регіоналом складає менше сотні голосів.

«Тепер головне завдання – цей результат захистити, адже влада спробує застосувати найбрудніші технології з метою визнати цю нашу перемогу недійсною», – сказав голова міської організації ВО «Батьківщина» Максим Курячий.

Водночас у виборчкомі Радіо Свобода повідомили, що наразі не можуть оприлюднити офіційні дані результатів виборів: вони будуть, найімовірніше, у вівторок. Чи триває наразі ще підрахунок голосів, у виборчій комісії не поінформували.

У штабі Партії регіонів результати довиборів до міської ради наразі не коментують, натомість регіонали на своєму сайті вже відзвітували про перемогу на п’яти округах у довиборах до обласної ради.

У неділю на Дніпропетровщині проходили проміжні довибори – на шести округах до обласної ради і на одному – до міської ради Дніпропетровська.
XS
SM
MD
LG