Доступність посилання

ТОП новини

Судові експерти підтвердили, що записку з адресою вбитого судді написав Павличенко


Київський апеляційний суд закінчив зачитувати висновки судово-почеркознавчої експертизи у справі про вбивство судді Шевченківського районного суду Сергія Зубкова.

Як повідомила державний обвинувач у справі Наталія Сьома, «за висновками судово-почеркознавчої експертизи, записка з адресою вбитого судді, яка була вилучена з помешкання підсудних Павличенків, виконана Сергієм Павличенком».

У своєму висновки судові експерти вказують на те, що рукописні записи адреси місця проживання судді Зубкова виконані Сергієм Павличенком в стані емоційної напруги.

«За висновками експертів, Сергій Павличенко під час написання адреси судді не змінював власний почерк. Загальні ознаки почерку у записці збігаються з комплексом почеркових ознак в експериментальних та вільних зразках почерку Сергія Павличенка, наданих судом для експертного дослідження», – зазначила держобвинувач.

Вона додала, що висновки почеркознавчої експертизи є ще одним доказом у справі.

Апеляційний суд Києва сьогодні продовжує розгляд апеляції на вирок Дмитрові та Сергію Павличенкам, засудженим за вбивство судді Сергія Зубкова.

Самі підсудні своєї провини не визнають.
XS
SM
MD
LG