Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку взяли штурмом культурний фонд, у якому проводили американську конференцію


У Донецьку невідомі зірвали наукову конференцію
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:14 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Близько 100 людей у четвер зламали браму й увірвалися на територію фонду «Ізоляція» в Донецьку. Вони силою потрапили всередину та зірвали конференцію, яка проходила у фонді.

Це були мітингувальники, які зібралися під «Ізоляцією» для того, щоб висловитися проти візиту посла США в Україні Джона Теффта.

Джон Теффт приїхав в «Ізоляцію», щоб відкрити конференцію «Tех кемп Донецьк 2.0» в рамках Днів Америки в шахтарській столиці, але на момент штурму він уже покинув «Ізоляцію».

У Донецькій міській раді пояснили Радіо Свобода, що заявку на проведення мирної акції під гаслом «Ні кольоровим революціям у Донбасі» подала громадська організація «Спілка шахтарів-інвалідів та постраждалих на підприємствах Донецької області».

ГУМВС України в Донецькій області повідомляє, що під час акції порушень громадського спокою не було. За підрахунками міліціонерів, на мітингу було близько 300 людей.

Учасники акції тримали в руках плакати різного змісту: «Ні Арабській весні в Україні», «Інтернет – не місце для революції», «Теффте, геть руки від Донбасу», «Тех кемп не пройде».

Щоправда, самі мітингувальники не змогли пояснити Радіо Свобода, що таке «Тех кемп» і проти чого конкретно вони мітингують.
XS
SM
MD
LG