Доступність посилання

ТОП новини

Провадження про «побиття дівчиною Романа Ландіка» закрили


Ленінський райвідділ міліції Луганська припинив кримінальне провадження стосовно моделі Марії Коршунової, потерпілої у справі про хуліганство з боку депутата Луганської міськради Романа Ландіка, за заявою депутата про заподіяння йому дівчиною тілесних ушкоджень, повідомило сьогодні агентство «Інтерфакс-Україна».

За цим повідомленням, про це заявив адвокат дівчини Володимир Раков, і це підтвердили у прес-службі прокуратури Луганської області.

Сьогодні ж Вищий спеціалізований суд із розгляду цивільних і кримінальних справ знову переніс розгляд касації на вирок Романові Ландіку, засудженому за хуліганські дії стосовно фотомоделі Марії Коршунової, на 16 травня, через хворобу захисту депутата, повідомило агентство.

Про провадження, розпочате ще у грудні 2012 року, проти потерпілої від побиття депутатом стало широко відомо лише вчора. Сам Роман Ландік в інтерв’ю Радіо Свобода заявив із цього приводу, що, на його думку, «перемогла справедливість».

19 січня 2012 року Ленінський районний суд Луганська засудив Ландіка до трьох років позбавлення волі з відстрочкою на два роки за побиття Коршунової, що сталося 4 липня 2011 року. Його звільнили з-під варти в залі суду.

Романа Ландіка зобов’язали відшкодувати судові витрати, а на час виконання вироку йому заборонили залишати межі України.

27 червня Апеляційний суд Луганської області залишив чинним вирок суду.

Роман Ландік є сином народного депутата від Партії регіонів (шостого скликання) Володимира Ландіка.
XS
SM
MD
LG