Доступність посилання

ТОП новини

Екс-мера Черкас захищатиме адвокат Луценка і Тимошенко


Колишній мер Черкас Сергій Одарич в ефірі Радіо Свобода (архівне фото)
Колишній мер Черкас Сергій Одарич в ефірі Радіо Свобода (архівне фото)
Представниця інтересів Юрія Луценка та Юлії Тимошенко у Європейському суді Валентина Теличенко буде одним із адвокатів екс-мера Черкас Сергія Одарича під час судового засідання щодо легітимності дострокового припинення його повноважень міського голови. Про це він повідомив сьогодні після вшанування у Черкасах на Пагорбі Слави усіх загиблих на фронтах Другої світової війни.

«У нас дуже потужна команда адвокатів працює, люди, які мають великий досвід судових процесів. У тому числі я вдячний своїй давній подрузі Валентині Теличенко. Вона погодилася теж супроводжувати цей судовий процес. Нещодавно вона виграла два Євросуди, де була адвокатом: по справі Юрія Луценка і останній – тиждень тому – по справі Юлії Тимошенко», – зауважив Сергій Одарич.

Він також переконаний, що юридична складова повністю на його боці.
«Рішення міської ради не витримує ніякої критики: ні за змістом, ні за формою ухвалення рішення. Зокрема у частині таємності голосування, в частині кількості голосів, в частині введення додаткового депутата від Партії регіонів перед цим протизаконним голосуванням. Тому я вважаю, що з погляду правосуддя проблем не має бути ніяких. Це питання просто часу, скільки триватиме процес і наскільки моїм опонентам вдасться його затягти у часі», – додав Одарич.

Судове засідання за позовом Сергія Одарича до Черкаської міської ради призначене на 17 травня.
XS
SM
MD
LG