Доступність посилання

ТОП новини

Янукович висловив Путіну занепокоєння ситуацією на митниці


Віктор Янукович
Віктор Янукович
Під час телефонної розмови з президентом Росії Володимиром Путіним український глава держави Віктор Янукович висловив занепокоєння процесами, що відбуваються при митному оформленні вантажів під час перетину українсько-російського кордону. Про це повідомляє прес-служба президента України.

За повідомленням, Янукович і Путін також обговорили питання двостороннього порядку денного, зокрема питання проведення українсько-російської міждержавної комісії під головуванням президентів.

Раніше прес-служба Кремля повідомила, що під час телефонної розмови «президенти обговорили рiзнi аспекти двостороннього спiвробiтництва, включно з питаннями, що стосуються митного оформлення вантажiв на росiйсько-українському кордонi».

Цього тижня прес-служба Федерації роботодавців України повідомила, що Митна служба Росії з 14 серпня внесла до переліку «ризикових» усіх без винятку українських імпортерів, що фактично на невизначений час блокувало постачання товарів з України. В уряді Росії заявили, що рішення про зупинення імпорту з України ухвалювала митна служба, а на рівні кабміну жодних рішень не було.
XS
SM
MD
LG