Доступність посилання

ТОП новини

Один з підозрюваних визнав свою вину щодо подій 1 грудня – прокуратура


Сутички на Банковій, 1 грудня 2013 року
Сутички на Банковій, 1 грудня 2013 року
Печерський райсуд Києва визнав винним одного з підозрюваних у причетності до масових безладів на Банковій 1 грудня і призначив йому покарання у вигляді штрафу й звільнив з-під варти. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

«Суд визнав винним 39-річного киянина у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 293 КК України. Підсудний, у свою чергу, визнав вину повністю. Рішенням суду чоловіка засуджено до покарання у вигляді штрафу, максимального передбаченого статтею, та звільнено з-під варти у залі суду», – кажуть у прокуратурі.

Йдеться про киянина Юрія Болотова, якого затримали і згодом заарештували за підозрою в причетності до подій на вулиці Банковій 1 грудня.

Всього 1 грудня після сутичок на Банковій затримали, а згодом заарештували дев’ятьох осіб. Семеро з них наразі перебувають у лікарні з травмами, двоє – в СІЗО.

Усі дев’ятеро заарештованих не були знайомі між собою раніше і не мали проблем із законом, не були членами політичних партій.

Вчора президент Янукович під час зустрічі з попередніми президентами заявив про готовність сприяти звільненню людей, затриманих на акціях у Києві.
XS
SM
MD
LG