Доступність посилання

ТОП новини

Луганський регіонал назвав правильною загибель людей у Києві


«Правильно, що ці люди загинули» – луганський регіонал про загиблих на Грушевського
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:27 0:00

«Правильно, що ці люди загинули» – луганський регіонал про загиблих на Грушевського

У Луганську під час акції вшанування пам’яті людей, які загинули сьогодні вранці під час сутичок у Києві, депутат облради від Партії регіонів Арсен Клінчаєв привітав загибель цих людей, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Акція проходила біля пам’ятника Тарасові Шевченку в центрі Луганська. Мітинг проводили місцеві представники опозиційних партій. Свою акцію влаштували і активісти громадського сектору луганського Євромайдану. Вони на знак жалоби пов’язали чорні та синьо-жовті стрічки по периметру всієї площі.

При цьому присутній там Арсен Клінчаєв, за словами активістів, він ходив серед людей і посміхався. Натовп з криками «Банду геть!» виштовхав депутата за межі площі. Своїм опонентам Клінчаєв відповідав матом. Його стримувала міліція.

У перебігу суперечки регіонал заявив про загиблих: «Ці люди пошли проти влади. Ніхто не має права застосовувати фізичну силу проти міліціонерів. А вони їх то палицями, то камінням, то ще чимось. Міліція має право захищати своє життя. Тому я вважаю правильним, що ці чотири людини загинули. Мало того, я вважаю, що потрібно ще суворіше. Оці дві тисячі потрібно арештувати і посадити. Завтра зберу депутатів і порошу зробити ще суворші закони відносно цих двох тисяч людей», – сказав Арсен Клінчаєв.

Сьогодні вранці в перебігу сутичок між радикальними демонстрантами і правоохоронцями на вулиці Грушевського в центрі Києва загинуло кілька людей. Правоохоронці офіційно підтвердили загибель двох, у Штабі національного спротиву заявляють про чотирьох загиблих.
XS
SM
MD
LG