Доступність посилання

ТОП новини

Оробець: Янукович прагне виграти час


Депутат Верховної Ради Леся Оробець
Депутат Верховної Ради Леся Оробець
Президент України Віктор Янукович свідомо затягує процес переговорів, щоб виграти час для придушення протестів у регіонах. Про це на своїй сторінці у Facebook написала депутат Верховної Ради Леся Оробець.

«Зайняття народом обладміністрацій в регіонах стало можливим не в останню за рахунок відправлення найлютіших псів до Києва. Майдан у Києві мобілізований настільки, що атакувати його не наважуються навіть Янукович і Захарченко попри зусилля Путіна через Медведчука і Клюєва. Тому необхідно потягнути час кілька днів», – вважає Оробець.


Другий раунд переговорів опозиційних лідерів Віталія Кличка, Олега Тягнибока і Арсенія Яценюка з президентом Віктором Януковичем у четвер пізно ввечері завершився безрезультатно.

Пропозиція влади полягала в тому, що вона готова розпочати розтягнутий на три дні процес звільнення затриманих активістів в обмін на відведення радикально налаштованої частини протестувальників з вулиці Грушевського. Про це заявив лідер партії УДАР Віталій Кличко.

Про відставку уряду або принаймні міністра внутрішніх справ Захарченка, про дострокові президентські вибори, що є вимогами активістів, на переговорах не йшлося.
XS
SM
MD
LG