Доступність посилання

ТОП новини

СБУ оприлюднило переговори диверсантів Росії


Озброєні бойовики на околиці Слов’янська
Озброєні бойовики на околиці Слов’янська
Служба безпеки України оприлюднила аудіозапис переговорів між членами диверсійної групи ГРУ генштабу Збройних сил Росії щодо блокування підрозділів української армії та захоплення будівель МВС України.

На записі чути, як керівник диверсійної групи в Слов’янську (на прізвисько «Стрілок») інструктує члена диверсійної групи на прізвисько «Прапор» з приводу блокування українських військових.

«Прапор» розповідає «Стрілку», що відмовляються здаватися українські солдати, «які втекли з Криму». «Стрілець» наказав підлеглому пояснити військовим, що «тут не Крим». Він також наказує заблокувати їх «аж до вогню на ураження». «Нема чого з ними панькатися», – сказав він.

Також опублікована частина розмови дружини самопроголошеного губернатора Донецької області Катерини Губарєвої і члена диверсійної групи в Слов’янську.

Вона просить бойовика зробити «методичку із захоплення управлінь Міністерства внутрішніх справ». Співрозмовник («Агат») відповідає їй, що «по захопленню МВС працює спецура, яка понад 15 років займається тільки війною».

Інші повідомлення СБУ:

СБУ назвала особу керівника російської диверсійної групи у Слов’янську

СБУ відкрила провадження проти російського банку «за фінансування тероризму»
XS
SM
MD
LG