Доступність посилання

ТОП новини

УДАР обіцяє 50 тисяч доларів за інформацію про зниклого голову сумського осередку


Партія УДАР обіцяє винагороду у розмірі 50 тисяч доларів США за інформацію, яка допоможе розкрити справу про викрадення голови сумського обласного осередку партії, керівника виборчого штабу Петра Порошенка Сергія Лихмана. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник голови УДАРу Сумської області Олександр Сугоняко.

За словами Сугоняки, ситуація з Лихманом перебуває «на особистому контролі Віталія Кличка та Петра Порошенка». Він зауважив, що однопартійці вважають, що Лихмана викрали через політичні мотиви.

Також Олександр Сугоняко розповідає, що за тиждень до зникнення були спроби проникнення в квартиру Сергія Лихмана, після чого певний час він був змушений постійно ходити з кимось. У день викрадення, у неділю 18 травня, Сергій сказав, що заїжджати за ним не потрібно, зазначив Сугоняко.

Начальник УМВС України в Сумській області Анатолій Річкаль повідомив, що міліція опрацьовує основну версію викрадення – участь сумського УДАРу та зокрема Сергія Лихмана у вивченні «чорної» бухгалтерії, знайденої 8 березня у селі неподалік Сум. Крім того, за інформацією міліції, у викраденні брали участь 4 особи, швидше за все, не з Сум.

Сергій Лихман зник 18 травня.
XS
SM
MD
LG