Доступність посилання

ТОП новини

Подарована бійцям банка меду вибухнула на блокпосту, загинув військовий − Москаль


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

16 січня на блокпосту Збройних сил України в Станиці Луганській стався вибух, в результаті якого один військовий загинув, а троє були тяжко поранені – вибухівка була в подарованому їм слоїку меду.

Як говориться в повідомленні прес-служби голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля, вчора після обіду в Станиці Луганській на вулиці Чапаєва було вчинено диверсійний акт проти українських військових.

«О 14-й годині на блокпост (який розташований в крайній точці селища біля берега Сіверського Донця) прийшов якийсь дідусь, що назвався місцевим жителем, подарував військовим 3-літрову банку меду, подякував їм за службу і пішов. Коли солдати спробували скуштувати меду, банка вибухнула (всередині було закладено вибуховий пристрій). Один солдат загинув, ще троє тяжко поранені», − відзначив Москаль.

На думку Москаля, випадок у Станиці ще раз підтверджує, що бойовики в протистоянні з українськими силовиками не гребують жодними методами.

Упродовж останньої доби в зоні проведення антитерористичної операції загинуло троє українських військовослужбовців, 18 були поранені. Про це повідомив прес-центр АТО.

Від 9 грудня 2014 року на Донбасі був оголошений черговий «режим тиші», проте обстріли відбуваються і надалі. Українські силовики і проросійські бойовики звинувачують одне одного у порушенні перемир’я.

XS
SM
MD
LG