Доступність посилання

ТОП новини

Обстріл зупинки в Донецьку вівся з боку житлових масивів міста – Міноборони


Обстріл зупинки в Донецьку: 8 загиблих і 7 поранених
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:29 0:00

Обстріл зупинки в Донецьку: 8 загиблих і 7 поранених (Відео)

У Міністерстві оборони України стверджують, що обстріл пасажирського транспорту в Донецьку вівся з боку житлових масивів міста, які контролюються сепаратистами. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

Обстріл тролейбусу вівся з боку, де немає бойових зіткнень, наголошують у Міноборони.

«Обстріляний тролейбус перебував на відстані понад 15 кілометрів від місця дислокації сил АТО, що виключає їхню причетність до жахливого акту. Окрім цього, наголошуємо, що українські військовослужбовці ніколи не застосують зброї проти мирного населення. Натомість всі ці факти свідчать про те, що терористи обстріляли пасажирський транспорт із житлових масивів міста, які контролюються незаконними збройними формуваннями», – мовиться у повідомлені.

Натомість сепаратисти заявили, що українські військові здійснили артобстріл Донецька, у результаті чого загинули місцеві жителі.
Водночас спеціальна моніторингова місія ОБСЄ направила своїх спостерігачів на місце влучання снаряда на зупинці громадського транспорту в Донецьку.

22 січня було обстріляно зупинку пасажирського транспорту в Ленінському районі Донецька. За даними Донецької облдержадміністрації, внаслідок обстрілу зупинки 8 людей загинули, ще 7 поранені і доправлені в лікарні. З боку сепаратистів раніше повідомляли про дев’ятьох загиблих цивільних жителів.

XS
SM
MD
LG