Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко проведе зустріч з лідерами парламентських фракцій


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко проведе зустріч з керівництвом фракцій і сподівається, що парламентська коаліція ухвалить його законопроекти, що передбачають особливий порядок місцевого самоврядування в деяких районах Донбасу.

«Мені приємно, що керівники фракцій коаліції звернулися до мене з проханням про зустріч. Після завершення наших переговорів з румунським колегою ця зустріч відбудеться. І я дуже сподіваюся, що рішення Верховної Ради буде позитивним», – сказав Порошенко.

Раніше лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко повідомляв про зустріч Порошенка та керівництва фракцій для обговорення особливого порядку самоврядування окремих районів Донецької та Луганської областей.

Сьогодні засідання парламенту переносили вже двічі. Таке рішення прийнято у зв’язку з продовженням консультацій щодо питань порядку денного.

Верховна Рада має розглянути президентський законопроект про особливий порядок самоврядування в окремих районах Донбасу, звернення до ООН і Євросоюзу щодо миротворчих місій і дозвіл на допуск іноземних військ для проведення навчань.

XS
SM
MD
LG