Доступність посилання

ТОП новини

В.о. голови «Укрзалізниці» відкликав накази про звільнення керівництва Південно-Західної залізниці


Виконувач обов’язків керівника «Укрзалізниці» Максим Бланк відкликав раніше видані ним накази про звільнення керівного складу Південно-Західної залізниці. Про це він повідомив на брифінгу в Кабміні.

«Мною відкликані всі накази про їхнє звільнення (керівного складу Південно-Західної залізниці. – ред.). Претензій до керівної ланки ПЗЗ у мене немає. Тоді це був вимушений юридичний крок на заяви, які з’явилися на сайті Південно-Західної залізниці, і на появу так званих «зелених чоловічків», які видворили призначеного Кабміном в. о. глави дороги Володимира Тягульського», – зазначив Бланк.

Напередодні, 25 березня, Кабмін звільнив керівника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк 4 березня заявив про відсторонення з посади керівника ПЗЗ Олексія Кривопішина у зв’язку з оприлюдненою в ЗМІ інформацією про корупційні схеми на підприємстві.

19 березня виконувач обов’язків голови «Укрзалізниці» звільнив керівний склад ПЗЗ, аргументувавши це необхідністю нормалізації роботи підприємства, повернення вертикальної структури управління, об’єктивної перевірки й аудиту. ПЗЗ у відповідь заявила, що не виконуватиме наказів «Укрзалізниці».

Вчора, 24 березня, у Південно-Західній залізниці заявили про скасування судом звільнення керівного складу ПЗЗ.

XS
SM
MD
LG