Доступність посилання

ТОП новини

Представники команди Коломойського допоможуть новому голові ОДА увійти в курс справ – Олійник


Святослав Олійник
Святослав Олійник

Представники команди екс-голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського допоможуть його наступникові Валентинові Резніченку «увійти в курс справ», повідомив у коментарі Радіо Свобода Святослав Олійник, який працював в. о. заступника Ігоря Коломойського.

«На певний період часу, в який ми зможемо просто пояснити йому, як працює система. У чому питання? Коли ми прийшли рік тому, система була стара, зруйнована, неповоротка, якась така абсурдна, яка вона була 20 років пострадянських. Ми вибудували принципово нову систему управління. Це не так просто, це ціла наука. Якщо ми просто так все кинемо, то це, по-перше, і йому створить труднощі, а по-друге, воно почне давати збої», – сказав Святослав Олійник.

Водночас, відповідаючи на запитання Радіо Свобода про те, чи залишиться він на посаді заступника голови ОДА, Олійник зазначив: «Я хотів би, щоб підтвердив пан «губернатор», який сьогодні приступає до виконання своїх обов’язків».

Раніше на своїй сторінці у Facebook Олійник написав, що команда Коломойського йде з ОДА, але він наразі залишається.

5 березня, коли стало відомо про відставку голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського, Святослав Олійник зазначав, що має намір піти у відставку.

У ніч на 25 березня прес-служба президента повідомила, що Петро Порошенко задовольнив прохання Ігоря Коломойського про відставку з посади керівника Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Відповідний указ глава держави підписав під час зустрічі з ним, мовилося в повідомленні. 26 березня у Дніпроопетровську президент офіційно представив нового голову ОДА Валентина Резніченка.

XS
SM
MD
LG