Доступність посилання

ТОП новини

Суд відмовився заарештувати колишнього заступника голови ДСНС Стоєцького


Затримання екс-заступника голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Василя Стоєцького на засіданні уряду
Затримання екс-заступника голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Василя Стоєцького на засіданні уряду

Печерський районний суд Києва відмовився заарештувати колишнього заступника голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Василя Стоєцького й надіслав відповідне клопотання назад у Міністерство внутрішніх справ.

Таке рішення оголосив слідчий суддя Ірина Литвинова.

Суд задовольнив відповідне прохання прокуратури про відкликання цього клопотання. Представник прокуратури пояснює таке прохання тим, що зібрано недостатньо доказів для арешту підозрюваного.

Раніше сьогодні прокуратура відкликала клопотання про обрання колишньому голові Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергію Бочковському запобіжного заходу у вигляді арешту.

Суд ухвалив рішення повернути органу досудового розслідування клопотання слідства про арешт Бочковського через відсутність достатньої кількості доказів вчинення ним злочину.

Напередодні начальник головного слідчого управління МВС України Віталій Сакал заявляв, що слідство проситиме суд обрати затриманим Бочковському та Стоєцькому запобіжний захід у вигляді арешту.

Затриманим інкримінують організацію злочинних схем при закупівлі пального за завищеними цінами.

25 березня Бочковського та Стоєцького затримали на засіданні Кабінету міністрів, яке деякі українські канали транслювали в прямому ефірі.

Посадовців ДСНС затримали під час прямого ефіру
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:16 0:00

XS
SM
MD
LG