Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі сталася стрілянина, є постраждалий


35-річний чоловік отримав три вогнепальні поранення внаслідок стрілянини, що сталася у під’їзді одного з будинків на вулиці Космонавтів в Одесі. Як повідомляють правоохоронці, нападник 30 березня здійснив шість пострілів і зник із місця злочину. Зараз постраждалий перебуває в реанімації у тяжкому стані.

Речниця управління МВС в Одеській області Алла Марченко не підтвердила версію, яку поширила низка одеських видань, нібито чоловік був волонтером однієї з благодійних організацій. «Ми не підтверджуємо, що він був волонтером. За нашою інформацією, постраждалий – приватний підприємець», – повідомила Марченко.

Натомість лідер одеської Волонтерської сотні Далія Северин на своїй сторінці у Facebook заявила, що вчора стріляли у її брата.

Міліція кваліфікує злочин як замах на вбивство. Правоохоронці встановлюють обставини події і розшукують підозрюваних.

В Одесі останнім часом почастішали вибухи. Останній стався 28 березня. Вибуховий пристрій спрацював на підвіконні будівлі на вулиці Старопортофранківській. Ніхто не постраждав, були пошкоджені нежитлові приміщення однієї з громадських організацій, що займається допомогою воїнам АТО, і квартири навпроти, у яких вибило шибки на вікнах.

XS
SM
MD
LG