Доступність посилання

ТОП новини

У Києві стався вибух біля Національного авіаційного університету


Вибух стався поруч із кампусом Національного авіаційного університету
Вибух стався поруч із кампусом Національного авіаційного університету

Уночі 2 квітня в Києві стався вибух на розі вулиць Борщагівська та Гарматна, поруч із Національним авіаційним університетом та зупинкою громадського транспорту. Повідомлення про інцидент біля центрального входу до відділення філії одного з банків надійшло о 4:13 по спецлінії «102».

За попередньою інформацією, спрацював невстановлений вибуховий пристрій, повідомляє Головне управління МВС України в Києві.

«Вибуховою хвилею було пошкоджено металопластикові конструкції та скло двох вітринних вікон і вхідних дверей. Потерпілих громадян та інших руйнувань будівля не має», – ідеться в повідомленні.

З місця події спеціалісти вибухотехнічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучили фрагменти невідомих предметів, які направлені на експертизу. Правоохоронці вживають заходів щодо затримання підозрюваних.

Це перший подібний інцидент у Києві від початку антитерористичної операції на сході України. Дотепер вибухи регулярно відбувалися в Одесі та Харкові, метою нападників найчастіше ставали волонтерські центри та офіси патріотичних організацій.

XS
SM
MD
LG