Доступність посилання

ТОП новини

У «Борисполі» відкидають звинувачення у привласненні коштів


Адміністрація аеропорту «Бориспіль» відкидає звинувачення прокуратури у привласненні коштів.

«Заява прокуратури Київської області про нібито «привласнення коштів» в аеропорту «Бориспіль» не відповідає дійсності та є абсолютно безпідставною. Розрахунок та відрахування частини прибутку до Державного бюджету України здійснюється на підставі фінансової звітності підприємства, а не на підставі звіту про виконання фінансового плану, як помилково вказано в релізі прокуратури. Ніяких зауважень щодо фінансової звітності ані від прокуратури, ані від інших контролюючих органів ДП МА «Бориспіль» не отримувало», – йдеться у повідомленні прес-служби «Борисполя», опублікованому 3 квітня.

Раніше у п’ятницю у прокуратурі Київської області повідомили про початок розслідування за фактом привласнення керівництвом державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» через несплату до бюджету понад семи мільйонів гривень прибутку.

За інформацією прокуратури, наразі триває досудове розслідування за частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України – привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від семи до 12 років.

XS
SM
MD
LG