Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстріляли український блокпост «Майорське» – прикордонники


У Державній прикордонній службі України у суботу повідомляють, що напередодні бойовики обстріляли блокпост «Майорське», де несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби та Збройних сил України. За даними прикордонників, бойовики здійснили обстріл зі стрілецької зброї. Ніхто з українських бійців не постраждав.

Як повідомили в Держприкордонслужбі, протягом минулої доби бойовики продовжували використовувати безпілотні літальні апарати для здійснення повітряної розвідки. Загалом було зафіксовано один безпілотник біля Маріуполя.

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками, зазначили у відомстві.

За даними штабу АТО бойовики з вечора п'ятниці і до ранку суботи 14 разів порушували режим припинення вогню, сепаратисти на своїх сайтах пишуть про 27 фактів порушення режиму тиші українськими військовими.

12 лютого у Мінську були підписані угоди, які мали покласти край бойовим діям на Донбасі, але остаточного припинення вогню не відбулося. Також мінські домовленості передбачають відведення важких озброєнь від лінії розмежування на Донбасі. ​

XS
SM
MD
LG