Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі провели акцію протесту, незважаючи на перешкоди


У Севастополі відбувся мітинг руху «Захистимо Севастополь», активісти висунули претензії до уряду міста. Чиновників звинуватили у невиконанні взятих на себе зобов'язань з благоустрою міста і небажанні працювати з севастопольцями «напряму». Про це повідомляє сайт «Крим.Реалії». Акція була санкціонована севастопольським урядом, кажуть організатори, але, не дивлячись на законність проведення заходу, активістам намагалися перешкодити.

Перед початком мітингу до організаторів підійшов підполковник поліції і повідомив про те, що в ході проведення перевірки було встановлено − даний мітинг становить загрозу суспільній безпеці, після − представник правоохоронних органів зажадав від організаторів заходу відмовитися від його проведення.

«Дана дія розцінюється нами як провокація, за фактом якої буде подано заяву до правоохоронних органів», − повідомив один із мітингувальників.

Незважаючи на заборону з боку правоохоронців і музику, що заглушала спікерів, мітинг все ж відбувся. Активісти вимагали від севастопольського губернатора Сергій Меняйло звіту перед городянами з питань бюджету, а в разі незгоди вимагали «тримати відповідь перед народом» − відставки.

Це не перша акція громадського руху «Захистимо Севастополь». 21 березня на території Катерининського скверу в Севастополі пройшов мітинг, в рамках якого городяни вимагали відставки місцевого губернатора Сергія Меняйло.

XS
SM
MD
LG