Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк доручив скасувати результати конкурсу з обрання керівника «Укрспирту»


Прем’єр Арсеній Яценюк
Прем’єр Арсеній Яценюк

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив Міністерству аграрної політики й продовольства скасувати результати другого туру конкурсу на заміщення посади керівника державного підприємства «Укрспирт».

«За результатами конкурсу вибрали двох «кришталево чистих» людей – в одного 4 кримінальні справи, в іншого – 6», – заявив він на засіданні уряду.

Яценюк доручив скасувати результати попереднього конкурсу, розібратися, як подані на розгляд комісії в Кабміні кандидатури могли пройти Номінаційний комітет.

Прем’єр також доручив призначити новий склад номінаційного комітету.

30 березня конкурсна комісія з відбору керівника держпідприємтсва «Укрспирт» затвердила та оголосила результати конкурсу на заміщення вакантної посади директора держпідприємства.

Переможцями конкурсу стали двоє претендентів – Ніна Гаркава та Анатолій Далибожик. Кандидатури переможців були подані на розгляд урядового комітету з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств.

Наприкінці січня міністерство аграрної політики оголосило конкурс на посаду директора державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирту».

Із кінця грудня минулого року обов’язки директора держпідприємства «Укрспирт» виконує Роман Іванюк.

Колишнього директора «Укрспирту» Михайла Лабутіна оголосили у міжнародний розшук. Він підозрюється в привласненні і розтраті майна, скоєному в особливо великих розмірах або організованою групою, ухиленні від сплати податків.

XS
SM
MD
LG