Доступність посилання

ТОП новини

Азаров фінансує акції з дестабілізації ситуації в Україні – Лубківський


Маркіян Лубківський
Маркіян Лубківський

Служба безпеки України попереджає про ймовірні провокації і заявляє, що їх фінансує колишній прем’єр Микола Азаров. Про це заявив радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

«Ймовірні акції, які покликані дестабілізувати ситуацію в Києві і інших містах. Це все проплачені акції. Сьогодні ми доповідаємо, що кошти надходять від так званого офісу колишнього прем’єр-міністра України Миколи Азарова, екс-депутатів Царьова і Олійника. В даний час вони знаходяться в Москві», – заявив він.

Наразі ці особи не коментували звинувачення СБУ.

У січні Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення про взяття під варту колишнього прем’єр-міністра України Миколи Азарова. Як заявили в Генпрокуратурі, обрання вказаного запобіжного заходу надає змогу слідчим Генпрокуратури вимагати екстрадиції Азарова з території Росії.

12 січня Інтерпол оголосив у міжнародний розшук колишнього прем’єра Миколу Азарова, а також інших колишніх високопосадовців.

Азарова звинувачують у перевищенні влади, що спричинило тяжкі наслідки, привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем.

Екс-прем’єр звинувачення на свою адресу відкидає. За останніми повідомленнями, Азаров перебуває в Росії.

XS
SM
MD
LG