Доступність посилання

ТОП новини

Москаль зустрівся з бійцями «Айдару» й заявив про досягнення порозуміння


Геннадій Москаль
Геннадій Москаль

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль зустрівся з керівництвом і бійцями батальйону «Айдар». Після зустрічі він зокрема заявив про досягнення між сторонами взаєморозуміння.

«Ми зустрілися з особовим складом та командуванням батальйону «Айдар», з’ясували розбіжності, які є між обласною адміністрацією та військовими формуваннями, і дійшли спільного висновку: між мирним населенням і військовими має бути баланс взаємостосунків. Ворог у нас один – це так звана «ЛНР», її бойовики та агресори з боку Російської Федерації», – зазначив Геннадій Москаль.

Виконувач обовʼязків командира батальйону «Айдар» Євген Пташник наголосив, що і бійці батальйону, і представники обласної адміністрації «дійшли спільного висновку: на всі злочини, що скоюються з вини військовослужбовців, має бути жорстка реакція». «У цьому відношенні ми маємо повну підтримку в служби правопорядку та військової прокуратури, будемо діяти спільно з ними», – заявив Пташник.

Раніше Геннадій Москаль неодноразово висловлював незадоволення діяльністю батальйону «Айдар». Наприкінці березня він звернувся до керівництва силових відомств України з вимогою відреагувати на низку інцидентів на Луганщині, у яких, за його даними, брали участь бійці «Айдару».

XS
SM
MD
LG