Доступність посилання

ТОП новини

Через обстріл бойовиків сил АТО у Пісках є поранені – батальйон «Крим»


У батальйоні «Крим» заявляють, що через обстріл бойовиків позицій сил АТО у Пісках Донецької області, є поранені українські солдати.

«Черговий день війни добігає кінця. Користуючись послабленням наших позицій у Пісках через часткове відведення добровольців, сєпари намагалися сьогодні наступати танками, та вели обстріл САУ. В одну з наших точок пряме потрапляння САУ 2 рази, будівля майже знищена. Бої вже вщухають, сєпари не змогли прорватися. Є поранені», – мовиться у повідомленні батальйону «Крим», опублікованому у неділю увечері на їхній сторінці у Facebook.

У штабі АТО повідомили, що з опівночі до 18 години вечора 12 квітня бойовики на Донбасі 35 разів порушували режим припинення вогню.

Сепаратисти, своєю чергою, звинувачують українських військових у численних порушеннях режиму «тиші» на Донбасі.

«За добу з українських танків було зроблено понад 98 пострілів. Найбільше обстрілювали населені пункти Спартак і Широкине», – сказав так званий «заступник командувача корпусом Міноборони» угруповання «ДНР» Едуард Басурін.

Спостерігачі ОБСЄ 12 квітня інформували про активізацію боїв у районі Широкиного неподалік Маріуполя.

Антитерористична операція на сході України триває від квітня 2014 року, українські військові протистоять підтримуваним Росією сепаратистам. У лютому в Мінську були укладені домовленості, які передбачають перемир’я і відведення важких озброєнь. Повного виконання цих домовленостей не відбулося, сторони звинувачують у порушеннях угод одна одну.

XS
SM
MD
LG