Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині на Великдень обстріли тривали – Москаль


Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль повідомляє, що ввечері 12 квітня бойовики «ЛНР» обстріляли позиції українських військових на околиці Кримського.

«Сьогодні ввечері позиції українських військових на околиці Кримського було обстріляно з автоматичної зброї. Очевидно, автоматним вогнем бойовики вирішили відсвяткувати одне з найбільших християнських свят. Останній раз автоматні черги лунали тут в 19:10. Інформації про поранених або загиблих немає», – повідомив Москаль у неділю, 12 квітня.

«У Станично-Луганському районі поблизу рибгоспу в обід пролунали три потужних вибухи, які було добре чути в райцентрі. Походження вибухів поки не встановлено. В інших гарячих точках Луганщини упродовж доби не стріляли», – зазначив Москаль.

За його словами, у ніч на неділю опорні пункти сил АТО у Троїцькому обстріляли з мінометів, але з ранку обстріли припинилися.

У штабі АТО повідомили, що упродовж 12 квітня бойовики 35 разів обстрілювати українські позиції. Сепаратисти, своєю чергою, заявили про 98 випадків порушення режиму вогню з боку українських військових.

Сепаратисти повідомляють, що упродовж 12 квітня українські військові з танків нібито зробили понад 98 пострілів.

Антитерористична операція на сході України триває від квітня 2014 року, українські військові протистоять підтримуваним Росією сепаратистам. У лютому в Мінську були укладені домовленості, які передбачають перемир’я і відведення важких озброєнь. Повного виконання цих домовленостей не відбулося, сторони звинувачують у порушеннях угод одна одну.

XS
SM
MD
LG