Доступність посилання

ТОП новини

У Києві затримали 12 мітингувальників біля Вищого господарського суду – МВС



Співробітники міліції за порушення громадського порядку затримали 12 учасників пікету біля Вищого господарського суду України у Києві, повідомляє прес-служба столичної міліції.

«Сьогодні у Вищому господарському суді України проводилося судове засідання у справі жителя Кривого Рогу. Опівдні близько 50 чоловіків підійшли до адміністративної будівлі суду і почали його пікетування. Згодом мітингувальники вдалися до протиправних дій і намагалися прорватися до приміщення суду, при цьому було пошкоджено скляні двері», – йдеться в повідомленні.

У прес-службі столичної міліції зазначають, що для відновлення громадського порядку мітингувальникам запропонували створити ініціативну групу, представники якої могли б перебувати у судовому залі під час засідання.

«Після цього 12 осіб допустили в приміщення на судове слухання. Всупереч проханням і вимогам дотримуватися чинного законодавства, ці люди відразу почали порушувати громадський порядок і намагалися зірвати судове засідання», – повідомили в управлінні МВС в Києві.

Затриманих доставили в Печерський райвідділок міліції, зараз вони дають пояснення щодо мотивів своїх дій.

XS
SM
MD
LG