Доступність посилання

ТОП новини

Азаров із Москви дає гроші на інспірування акцій протесту у Києві – Наливайченко


Микола Азаров
Микола Азаров

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко звинувачує колишнього прем’єра Миколу Азарова у фінансуванні постановочних акцій протесту у Києві.

«Нас непокоїть, що, навіть перебуваючи в Росії, у Москві, наприклад, колишній прем'єр-міністр через кур’єрів і спільників продовжує передавати кошти на інспірування так званих масових акцій в Києві», – сказав Наливайченко на засіданні парламентського комітету з протидії корупції.

Зокрема, за словами голови СБУ, однією з таких акцій був мітинг біля посольства США у Києві у вівторок. Тоді учасники акції вимагали від Вашингтона припинити, за їхніми словами, «втручання у внутрішні справи України». Цю акцію Наливайченко назвав «картинкою не так для українських, як для російських ЗМІ».

«Готівка, гроші передавалися кур’єрами так званим сотникам і тисячникам у Києві… Ось у чому ми вбачаємо небезпеку від колишніх високопоставлених чиновників. Вони не заспокоїлися, вони гризуть країну далі і своїми брудними грошима не дають жити своїй країні», – сказав голова СБУ.

Підтвердження цієї інформації з інших джерел наразі немає.

Сам Микола Азаров раніше відкидав усі звинувачення українських правоохоронних органів на свою адресу.

XS
SM
MD
LG