Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко сподівається, що до роботи антикорупційного бюро будуть залучені іноземці


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко сподівається, що до роботи Національного антикорупційного бюро будуть залучені іноземні фахівці.

«Я сподіваюся, що в команді директора Антикорупційного бюро знайдеться місце не лише для вітчизняних антикорупціонерів, а буде запропоновано і участь в роботі іноземцям, досвідченим, що дасть нам більшу можливість претендувати на довіру і підтримку з боку світового співтовариства», – сказав Порошенко під час представлення директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника.

Він також повідомив, що «вже відбулися зустрічі з іноземними фахівцями, які пропонують дуже досконалий план-графік створення бюро».

Президент підписав указ про утворення Національного антикорупційного бюро України. Кабінету міністрів доручив забезпечити вирішення порядку питань, пов’язаних зі створенням антикорупційного бюро.

Порошенко призначив юриста Артема Ситника директором Національного антикорупційного бюро. Відповідно до законодавства, директор бюро призначається строком на сім років.

Артем Ситник займається адвокатською діяльністю, до 2011 року працював в органах прокуратури Кіровоградської області.

XS
SM
MD
LG