Доступність посилання

ТОП новини

Міліція в Києві знайшла ймовірне авто, з якого вбили Бузину


Передвиборчий плакат Олеся Бузини, жовтень 2012 року
Передвиборчий плакат Олеся Бузини, жовтень 2012 року

Київська міліція повідомляє, що знайшла автомобіль Ford Focus темно-синього кольору, з іноземними номерами, на якому, ймовірно, пересувалися підозрювані в убивстві журналіста Олеся Бузини.

Раніше в четвер, 16 квітня, міліція повідомляла, що відеокамери, встановлені на будівлі, зафіксували рух синього автомобіля марки «Форд». Правоохоронці також встановили й опитали близько п’яти свідків, які бачили момент убивства.

«За даними попереднього огляду тіла встановлено, що потерпілому стріляли в голову і груди… Тривають оперативно-розшукові заходи з метою встановлення та затримання зловмисників», – повідомляла міліція Києва.

За тривогою був піднятий гарнізон міліції Києва, введено в дію оперативний план затримання злочинців «Сирена».

Міліція почала розслідувати вбивство Бузини, скоєне вдень у четвер, 16 квітня, в Києві як умисне. В нього стріляли з пістолета двоє невідомих у масках.

Олесь Бузина відомий своїми провокативними українофобськими заявами у ЗМІ. Він є також автором низки скандальних книжок схожого змісту. Бузина, крім того, був кандидатом у народні депутати України в мажоритарному київському міському виборчому окрузі № 223 від проросійської партії «Русский блок».

XS
SM
MD
LG