Доступність посилання

ТОП новини

«Опозиційний блок» заявляє про отримання листа з погрозами


«Опозиційний блок» блок заявляє про отримання листа від організації «Українська повстанська армія» з погрозами, повідомляє прес-служба партії.

«Ті, хто назвався «Українською повстанською армією», повідомляють, що дають «72 години особам, які винні в антиукраїнській та антинародній діяльності, починаючи з 00:00 годин 18 березня (квітня – ред.), щоб ті раз і назавжди покинули межі України», – мовиться у повідомленні.

В «Опозиційному блоці» зауважують, що в листі вказано, що вони (автори листа – ред.) збираються почати фізичне усунення представників чинної влади, які «не ввели воєнного стану, не оголосили стан війни з Росією і не розірвали з окупантом дипломатичних торговельних відносин».

«Опозиційний блок» просить СБУ і правоохоронні органи все-таки звернути увагу на цю організацію.

Раніше сьогодні політолог Володимир Фесенко повідомив про отримання листа від організації, яка назвалася «Українською повстанською армією», яка нібито взяла на себе відповідальність за недавні вбивства Олеся Бузини та Олега Калашнікова, а також Чечетова, Пеклушенка, Мельника.

У МВС відреагували на цей лист. За словами радника голови МВС Антона Геращенка правоохоронці цю інформацію перевіряють. Геращенко також зазначив, що «такі людські трагедії використовуються спецслужбами для розгону інформаційних хвиль у своїх інтересах». Водночас він не уточнив, про які саме спецслужби йдеться.

15 квітня у Києві був убитий депутат Верховної Ради п’ятого скликання, регіонал Олег Калашников, 16 квітня – журналіст Олесь Бузина. Обидві публічні особи, відомі проросійськими поглядами, були розстріляні поруч зі своїми помешканнями. Протягом останніх двох місяців загинули кілька колишніх регіоналів.

XS
SM
MD
LG