Доступність посилання

ТОП новини

Патріарх Філарет у Брюсселі зустрінеться з керівництвом ЄС


Предстоятель УПЦ КП, патріарх Філарет
Предстоятель УПЦ КП, патріарх Філарет

Предстоятель УПЦ КП, патріарх Філарет цього тижня відвідає Брюссель з робочим візитом, повідомляє прес-служба представництва України при ЄС.

Візит відбудеться 20–23 квітня.

Очікується, що під час візиту відбудуться зустрічі патріарха з верховним представником ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федерікою Моґеріні, комісаром ЄС із питань Європейської політики сусідства та переговорів про розширення Йоганнесом Ганом, президентом Європейської ради Дональдом Туском, комісаром ЄС з питань гуманітарної допомоги та реагування на кризи Хрістосом Стіліанідісом.

Також планується, що патріарх Філарет зустрінеться з президентом Європарламенту Мартіном Шульцем, віце-президентом Європарламенту Ришардом Чарнецьким, президентом Європейського економічного і соціального комітету Анрі Малоссом, президентом Європейської народної партії Жозефом Долем, керівниками окремих політичних груп та комітетів Європарламенту та заступником генерального секретаря НАТО Александром Вершбоу.

Крім того, патріарх планує взяти участь у спільному засіданні комітету у закордонних справах Європейського парламенту та делегації Європарламенту у парламентському комітеті Асоціації Україна – ЄС.

XS
SM
MD
LG