Доступність посилання

ТОП новини

У Павлограді невідомі облили чорною фарбою пам’ятний стенд загиблим бійцям АТО


У Павлограді на Дніпропетровщині цієї ночі невідомі сплюндрували пам’ятний стенд українським бійцям, вихідцям із Павлограда, які загинули в перебігу АТО на Донбасі. Інформацію про це Радіо Свобода підтвердили в Павлоградському міському відділі міліції.

За даними міліції, стенд, встановлений біля будівлі міськвиконкому, на якому були прикріплені фотографії 7 загиблих вояків, було облито чорною фарбою.

Як зазначила речник міського відділу міліції Анна Малишева, матеріал про інцидент зареєстрований у міліції.

«Увесь особовий склад Павлоградського міськвідділу міліції націлений на встановлення й пошук правопорушників», – сказала вона.

Також вона повідомила, що для встановлення порушників правоохоронці опрацьовують інформацію з камер відеоспостереження, встановлених у центрі Павлограда.

Наприкінці минулого року у Кривому Розі на Дніпропетровщині була спаплюжена могила активіста «Тризубу», бійця «Добровольчого Українського Корпусу» Андрія Козюбчика (друга «Ореста»), який загинув у бою на сході України: могила загиблого бійця разом із хрестом були спалені. Раніше у Кривому Розі невідомі понівечили пам’ятний знак бійцям, загиблим в АТО, який був встановлений громадськістю в Тернівському районі. Невідомі розбили табличку з написом «Нашим землякам, полеглим в боротьбі за волю України проти російських окупантів», і переліком прізвищ загиблих.

XS
SM
MD
LG