Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині в потязі стався вибух


У Луганській області на непідконтрольній Україні території сьогодні о 7.20 стався вибух під маневровим тепловозом. Травмовані двоє залізничників. Про це повідомляє Сектор зв’язків з громадськістю Управління МВС України на Донецькій залізниці.

Повідомлення про вибух від працівників залізниці надійшло о 9.00 до чергової частини лінійного відділу на станції Попасна. Подія сталася під час руху двох маневрових тепловозів, один з яких зійшов з рейок.
Працівники залізниці отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Один з них направлений автомобілем швидкої допомоги до лікарні, другому надана медична допомога на місці події.

Рух потягів на вказаній ділянці зупинено. Інформацію зареєстровано до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 113 Кримінального кодексу України (диверсія).

Раніше повідомлялось також про вибухи на залізниці в Харківській та Запорізькій областях. Наприкінці березня на Харківщині вже були зафіксовані випадки вибухів на залізниці, правоохоронці розслідують інциденти як диверсії.

XS
SM
MD
LG