Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстріляли з мінометів Троїцьке – Москаль


Геннадій Москаль, голова Луганської ОДА
Геннадій Москаль, голова Луганської ОДА

Близько 5 години ранку неділі бойовики обстріляли з мінометів село Троїцьке поблизу Дебальцева. Про це на своєму сайті повідомив голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

«Усього було зроблено п’ять пострілів із боку окупованого Калинового. Міни вибухнули на території сільської ради, однак руйнувань житлового сектору чи інфраструктури не завдали. Інформації про постраждалих мирних мешканців та військовослужбовців унаслідок обстрілу не надходило», – повідомив Москаль.

За його словами, бойові дії також тривали в Станиці Луганській, а також Кримському (поблизу протитуберкульозного диспансеру), де вчора ввечері й сьогодні вранці було чутно перестрілки із застосуванням автоматичної зброї.

Раніше в неділю у штабі АТО також підтвердили, що неподалік Станиці Луганської бойовики застосували автоматичні гранатомети при обстрілі українських позицій. Обстріли вели і поблизу Щастя.

За даними прес-центру АТО, з вечора суботи і до півночі бойовики 30 разів обстрілювали позиції українських військових. Сепаратисти на своїх сайтах пишуть про 59 фактів порушення українською стороною за минулу добу режиму тиші.

XS
SM
MD
LG