Доступність посилання

ТОП новини

Чеботар: у мене немає будинку у Лісниках


Будинок, який за даними журналістів ЗІК належить родині Сергія Чеботаря
Будинок, який за даними журналістів ЗІК належить родині Сергія Чеботаря

Заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Чеботар заявляє, що не має будинку у селі Лісники Київської області.

«Ця інформація не відповідає дійсності. У мене немає будинку у селі Лісники Київської області. Все нерухоме майно внесено мною у декларацію. Іншої власності у мене немає. Обурений інформаційними провокаціями проти мене та моєї родини! Припиніть брехати та маніпулювати! Розумію бажання негідників дискредитувати команду міністерства, що взяла жорсткий курс на боротьбу з корупціонерами. Розумію, що заважаємо Льовочкіну та компанії, куплених і обслуговуючих їх політиків. Але майте ж совість!», – йдеться у заяві Чебораря, оприлюдненій на сайті МВС у вівторок увечері.

У МВС повідомили, що адресою, де начебто знаходить будинок Сергія Чеботаря, для перевірки інформації виїхала слідчо-оперативна група Києво-Святошинського райвідділу міліції та прокуратура.

Як повідомляло Радіо Свобода, сьогодні у селі Лісники Київської області невідомі напад на знімальну групу програми журналістських розслідувань «Наші гроші» (телеканал ЗІК).

Журналісти цієї програми готували сюжет про будівництво у лісі будинку, який може належати родині заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря. На території земельної ділянки, де зводиться будинок, журналісти зафіксували машину Toyota з державними номерами АА5555АІ, яка належить дружині Сергія Чеботаря – Варварі.

Далі до журналістів під'їхав автомобіль марки «Фольксваген» без номерних знаків. З нього вийшли троє чоловіків і силою забрали камеру з відеозаписом, після чого зникли.

Журналісти впізнали в одному з нападників людину, з якою вони спілкувалися раніше і яку вони бачили на території будинку. Журналісти викликали міліцію.

XS
SM
MD
LG