Доступність посилання

ТОП новини

Депутат Філатов звинувачує Порошенка в оточенні бази «Правого сектору»


Позафракційний депутат Верховної Ради Борис Філатов ©Shutterstock
Позафракційний депутат Верховної Ради Борис Філатов ©Shutterstock

Позафракційний депутат Верховної Ради Борис Філатов вважає президента України причетним до оточення військовими у Дніпропетровській області бази «Правого сектору», яку називає «спробою роззброєння».

«Спроба роззброєння «Правого сектору» є ще одним підтвердженням ціни слова Порошенка. Обіцяти одне, а робити зовсім інше – це фірмовий стиль його поведінки», – написав Філатов на своїй сторінці у Facebook.

Увечері 28 квітня, як заявляє депутат Верховної Ради, очільник «Правого сектору» Дмитро Ярош, «особовим складом 25-ї і 95-ї бригад Збройних сил України було оточено базу 5-го окремого батальйону Добровольчого українського корпусу «Правий сектор», навколо виставлені блок-пости, підтягнута важка техніка».

В Міністерстві оборони та інших органах державної влади наразі заяву «Правого сектору» не коментували.

10 квітня добровольчий український корпус «Правого сектору» заявив про відведення бійців від лінії зіткнення у зоні АТО у зв’язку із підготовкою до входження підрозділів у Збройні сили України.

3 квітня радник президента Юрій Бірюков заявив, що бійці добровольчого корпусу «Правий сектор» переходять на службу за контрактом до 79-ї окремої аеромобільної бригади, що входить до складу Збройних сил України. У «Правому секторі» тоді заявили, що йдеться про кількох бійців.

XS
SM
MD
LG