Доступність посилання

ТОП новини

У Трьохізбенці поранені троє українських військових – Москаль


Сьогодні зранку в Трьохізбенці на Луганщині спалахнув бій між українськими військовими і бойовиками, внаслідок якого троє українських військових поранені, повідомляє голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

За повідомленням, у двох військових серйозні поранення. Поранених транспортують до шпиталю.

«Ворожа диверсійно-розвідувальна група наблизилася до зруйнованого мосту через Сіверський Донець, по руслу якого проходить лінія розмежування вогню, і обстріляла наших силовиків спочатку зі снайперської гвинтівки, а далі з автоматичної зброї», – йдеться в повідомленні.

За даними Москаля, бойовики відійшли, зараз у Трьохізбенці тихо.

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації заявляє про різке посилення боїв у цій області. За його словами, вчора увечері бойовики двічі обстріляли Щастя з гранатометів і автоматичної зброї. Крім цього, між Кримським (підконтрольне Україні) і Сокільниками (окуповане бойовиками) протягом вівторка дня і ночі середи неодноразово спалахували перестрілки, які переростали у бойові зіткнення із застосуванням гранатометів і мінометів. Інформації про поранених військових немає, йдеться в повідомленні.

Серед ночі перестрілки також періодично виникали в околицях Троїцького (Попаснянський район), у Станиці Луганській, Трьохізбенці і на автодорозі Бахмутка в районі 29-го блокпоста. «В останньому випадку в результаті бойових дій український військовий отримав осколкові поранення й госпіталізований», – йдеться в повідомленні.

За даними штабу АТО бойовики вночі 29 разів обстріляли позиції українських силовиків вздовж лінії розмежування. Сепаратисти звинувачують українську сторону в порушенні режиму тиші і заявляють про 51 обстріл їх позицій.

XS
SM
MD
LG