Доступність посилання

ТОП новини

У Порошенка заявляють про вирішення спірних питань про входження «Правого сектору» до ЗСУ


В Адміністрації президента України заявляють, що питання про добровільне входження Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» до Збройних сил України окремим підрозділом вже вирішене.

Про це заявив заступник голови АП Андрій Таранов, виступаючи перед активістами «Правого сектору», що пікетували Адміністрацію президента.

За його словами, народний депутат, лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош сьогодні обговорив ситуацію, що склалася, з главою СБУ Валентином Наливайченком і проводить переговори з першим заступником керівника Генерального штабу Сергієм Бессарабом.

Представники «Правого сектору» заявили, що президент України Петро Порошенко запевнив Дмитра Яроша, що підрозділи ЗСУ будуть відведені від бази «Правого сектору» в Дніпропетровській області.

Член центрального проводу військово-політичного руху «Правий сектор» Андрій Бондаренко додав, що його політична сила очікує від президента України Петра Порошенка публічного підтвердження інформації, що Добровольчий український корпус «Правий сектор» роззброювати не будуть.

Кілька сотень активістів «Правого сектору» сьогодні пікетували Адміністрацію президента з вимогою пояснити причини блокування військовими бази добровольчого батальйону ПС на Дніпропетровщині, про що повідомили напередодні. У Міністерстві оборони України заявили, що на Дніпропетровщині тривають військові навчання, а інформація про блокування може спровокувати провокації.

На цю ж тему:

29.04.2015
Конфлікт з «Правим сектором» вичерпано – адміністрація Порошенка

У «Правому секторі» кажуть, що отримали запевнення від Порошенка, що роззброювати ДУК не будуть, і чекають на офіційну заяву від нього далі
XS
SM
MD
LG